We are beautiful, no matter what they say


Hanna, jag & Rebecca

Där ser ni två av mina absolut bästa vänner, bilden är tagen på årets bal, då vi nior lämnade Mogaskolan.
Kvällen var otroligt rolig, då vi 9E:are, dansade tillsammans i princip hela kvällen.

Snart är det dags för gymnasiet och jag är så taggad så det är inte klokt. Dock känns det väldigt sorgligt att lämna de forna 9:erana ( och f:are) för vår klass ÄGDE, om man ska vara ödmjuk i ordval.

ca 18 dagar kvar...

LONDON!

För några veckor sen landade mitt plan på Sveriges flygplats igen, då jag hade varit borta i tre veckor- I London.
Det är den absolut bästa upplevelsen jag någonsin varit med om, och jag skulle göra om det igen om möjligheten fanns. Man kunde uppleva alla årstider på en dag ( nej det snöade inte, men kylan kom)
bussar som höll på att köra på en och gamla gubbar som ville dra med en in på baren för en "dans" som de så diskret kallade det, jag misstänkte att deras tankar var någon annanstans. Visst låter det härligt?

Jag var där i 20 dagar, men det kändes som om jag var där hälften av tiden, jag ville ha mer! Det är precis som de säger, man kan leva där i hela sitt liv, men aldrig kunna se allt det London har att erbjuda.
Vi var på de alla "viktigaste" ställerna, såsom BigBen, Madame. T, London Eye och en massa museúm.




( utanför Bigben....rätt uppenbart)

Jag saknar tunnelbanan, tågen, de stora byggnaderna, värdfamiljen ( som btw var grymma), jag saknar också att behöva ta med sig paraply vart jag än gick, och jag saknar att alla var så löjligt artiga: Sa " Oh my, I'm so sorry" så fort man råkade stöta till varandra.

När vi var där fick vi ett gäng riktigt goa vänner som gjorde resan helt otrolig, vi skrattade och bara njöt av stadens atmosfär- tro mig det var inte svårt.

Ååååååååååh, jag vill dit igen!!!!!


sommarlovet...




...börjar sakta men säkert att lida mot sitt slut. Tyvärr. Personligen anser jag att jag inte fått tillräkligt med sol&bad då det knappt funnits någon sol eller någon stund till att bada.
Å andra sidan ser jag fram emot gymnasiet, som jag nu ska börja på om lite mindre än tre veckor. Det blev Journalistik-&författarskap för min del, hoppas på att det är linjen för mig.

Jag ber tusen gånger om ursäkt för bristen på inlägg ( Jag skyller på london-resan, mer om den sen)
Men jag lovar att det blir bättre nu.

RSS 2.0