'

det är tur att kladdkakan är god iallafall...

I'm tired of being...tired.


den här bilden förklarar i stort sett hur jag känner nu för tiden.
Tonåringar i ett nötskal.

Iallafall, idag har varit både en mycket givande, men samtidigt jobbig dag. 05.00 ringde klockan som vanligt och efter en natt med lite sömn, bestämde jag mig att ligga kvar så länge som möjligt, vilket betyder att jag stannade kvar i sängen fram tills tjugo i sex. " Bussen går om en halvtimma..." oops.

Efter en trött och seg busstur kom jag fram till Åhaga där jag skulle spendera min förmiddag idag. Två otroliga föreläsningar hölls, med både komik och allvar. Efter det var det tre timmar i klassrummet som gällde, vilket var väldigt ansträngande för min del då jag hade gigantiska problem med att koncentrera mig på diskussionerna. Höööööö!

Negativa My klagade på både huvudvärken, tröttheten och det allmänt dåliga humöret.
" Men lägg dig tidigare" Jo, jag tänkte det göra det igår, men kom på att jag hade deadline och var tvungen att slå upp datorn igen och skriva ett långt mejl innan jag kunde lägga huvudet på kudden igen. Vid de laget ville jag inte ens titta på klockan, jag visste att det var alldeles för sent.

Nu ska jag be min vän Michael att muntra upp mig lite grann, han brukar vara bra på det.
Hanna också
.

oh...hey!


Haaaaave you met my friend, arga my? Iallafall, så här ser hon ut.

happy ( late ) birthday Mike!



Igår var det den 29/8, alltså Michaels födelsedag.
Dagen till ära firades med hans låtar, videoklipp samt filmer. Tankar sänktes åt honom likaså.
Hoppas att han har det bra där uppe!

one more time


jag&hanna


okej...okej....ja, nu ger jag detta ett sista försök. Om inte detta funkar lägger jag ner bloggen helt. Jag är ofattbart patetisk, men jag hoppas verkligen att jag kommer att hålla igång bloggen nu när jag börjat skolan och borde ha mer att skriva om då med andra ord. Ber alla att hålla tummarna.

Som ni vet har jag börjat skolan nu, journalistik-&författarskap, trivs som fisken i vattnet med den linjen.
Känns skönt också nu när scheman och runtiner har börjat fastna och blivit vardag. Minuset är att det blir otroligt tidiga morgonar, såsom 05.00...snooze till 05.30 ioförsig, men det är en helt annan grej.

Hoppas med hela mitt hjärta att ni alla forna läsare hittat tillbaka och följer med mig nu, då jag ska försöka att hålla igång bloggen igen!


You have enemies? Good, that means that you stood up for something.



RSS 2.0