julkalender 10 december



Åh gud vilken dag. Jag kan inte beskriva hur trött jag är, men ändå kan jag inte förmå mig att gå till sängs.

Dagen började inget vidare, när jag var halvvägs tills busshållplatsen såg jag en stor blå mega bil skymta en bit bort. Gensast förstod jag att det var bussen som hade kommit. Jag sneglade på klockan medan mina ben började allt fortare springa mot mitt mål. Jo, visst var klockan 07.35. Bussen skulle gå om fem minuter. Som tur var hann jag fram och kom in i bussen, anfådd, sur och allmänt...jobbig.  Men glad blev jag när den otroligt glada och trevliga busschaufförn sköt iväg ett av sina glada och trevliga leénden.
Där ljög jag.
Rättelse :
Det blev inte bättre av att den sura busschaufförn istället gav mig en otrevlig och en blick som sa - dagens-jäkla-ungdomar-att-dom-inte-aldrig-någonsin-kan-vara-i-tid-även-om-det-var-bussen-som-var-5-minuter-förtidig.

Tillbaka fick han: -you-know-what?-jag orkar-inte-just-nu-you-don't-wanna-mess-with-me-mister.
När jag väl hade intagit min plats i den obekväma bussen så tänkte jag, nu ska jag pigga upp mig lite, läsa ur den braaaiiga boken jag lånade igår. Sagt och gjort, jag tar fram den gula boken, slår upp den. Men ser inte bokstäverna. Då funkade inte lamporna över mig. Fula ord började flyga i mitt huvud. Men jag tryckte bort dom, räknade till 10 och tänkte på något annat.
Kom till skolan och fick reda på att vi hade en fysikläxa tills idag och jag hade tappat bort mitt papper.
Musiken var ingen höjdare heller, jag trodde att vi låg bra till i musiktävlingen, så, ni som känner mig, jag tog ut segren på förhand. Vi kom 2:a. Vilket jubel, praisethelord .Godsavethe king
 &allavisomtyckerattArnoldschwarzeneggerärcool
 

Så där satt vinnarna och käkade plopp. Mina ploppar, enligt min åsikt.
Maten var också en besvikelse, alla fick en god tacosgratäng, medan veggosoppan var en gul, slemmig klibbig, gegga. Så jag stod över.
Mamma är inte hemma, så hon får inte höra allt detta, synd för henne. Det är hennes förlust, right?

En bra nyhet? Vi rockade fett(!!) på teateruppvisingen(arna) igår, alla var skit bra. För er som missade denna fantastiska show, how sad, that's too bad.


Kommentarer
Postat av: beccis

PLOPP!

2010-12-10 @ 23:12:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0